top of page

Frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får gällande VetPlan. Om du inte hittar svar på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss via mail admin@vetplan.se

Wild Horses in Black & White_edited.jpg

Hur tecknar jag ett VetPlan abonnemang?

Du kan teckna abonnemang här på vår hemsida eller kontakta din VetPlan ansluta veterinärklinik.

 

Hur lång bindningstid har ett VetPlan-abonnemang?

Alla våra abonnemang har 12 månaders bindningstid. Efter 10 månader får du ett meddelande som påminer dig om att utnyttja dina kvarvarande tjänster och behandlingar som ingår i ditt abonnemang samt information om hur du avslutar ditt abonnemang när avtalstiden löpt ut.

 

Vad händer om mitt djur avlider under avtalstiden?

Då avslutas abonnemanget. Kontakta oss på admin@vetplan.se eller veterinärkliniken så hjälper vi dig.

Beroende på hur många komponenter som är förbrukade i ditt abonnemang så kan du få betala de resterande månadsavgifterna alternativt låta abonnemangstiden löpa ut. Vi tittar alltid på varje fall separat och du är varmt välkommen att höra av dig till oss om ditt djur skulle avlida.

 

Hur betalar jag för mitt VetPlan-abonnemang?

Du betalar smidigast med konto- eller kreditkort via vår VetPlan-app. Du kan då välja att betala hela årsavgiften på en gång eller dela upp betalningen månadsvis. Det tillkommer inga extra kostnader om du väljer att betala abonnemangsavgiften per månad. Du kan även teckna ditt abonnemang hos din VetPlan-ansluta veterinärklinik. Där kan du även välja att betala via autogiro, då betalas första månadsavgiften direkt på kliniken.

 

Har VetPlan någon karenstid?

Nej! Du kan utnyttja undersökningar, behandlingar, tjänster och rabatter samma dag som du tecknar abonnnemanget.

Hur många djur kan jag skaffa VetPlan abonnemang till?

Hur många du vill. Ett abonnemang gäller för ett djur. Om du har fler än 5 djur, är uppfödare eller bedriver verksamhet inom häst, hund eller katt så är du välkommen att kontakta oss för mer information. 

Varför skiljer sig priserna mellan de olika VetPlan anslutna klinikerna?

VetPlan abonnemangen utformas helt utefter klinikens tjänster och ordinariepriser. Alla abonnemang innehåller en årlig vaccination, en hälsoundersökning (vetcheck för häst) och en tandkontroll (munhåleinspektion ink. sedering för häst). De behandlingarna ligger till grund i alla VetPlan abonnemang. Sedan väljer veterinärkliniken själv vad de vill ska ingå och hur många typer av abonnemang de önskar erbjuda samt vilken rabatt de vill ge till VetPlan-kunder. De flesta kliniker har mellan 20-30% rabatt på de undersökningar och behandlingar som inkluderas i VetPlan. 

bottom of page